Thaiföld legszebb tengerpartjai - Railay Beach

Budavár Tours

Minden kétséget kizáróan kalandnyaralásunk kedvenc helyszíne Railay Beach.  Thaiföld egyik déli tartományának, Krabi-nak eldugott szegletében az Andamán-tenger partján elterülő homokos partszakaszt kevés turista látogatja, így azon kevés helyek egyike még Thaiföldön, amit nem rontott el a tömegturizmus.

A nyugalmunkra garancia, hogy szárazföldi úton megközelíthetetlen a Railay Partszakasz, így csak  Ruea Hang Yao-val, ismertebb nevén long-tail boat segítségével juthatunk el a mészkősziklákkal körbeölelt aranyhomokos strandjairől híres partszakaszra. 

Számtalan hangulatos resort kínálja szolgáltatásait, így szürcsölgethetünk napközben egy kellemes watermelon shaket vagy megkóstolhatjuk a thai konyha remekeit, de egy hamisíthatatlan thai masszázsra is befekhetünk egy-egy órára. Napjaink leginkább így telnek Railay-n, talán annyi különbséggel, hogy pattintunk egy-egy sört illetve kievezünk piros tengeri kajakjainkkal a tengerre.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a naplementék szépsége, melyet itt látunk egyedülálló a világon. Igaz ez az egész itt eltöltött időre, úgyhogy, ha átélnéd személyesen jelentkezz bátran. A képeket mi készítettük, úgyhogy biztos lehetsz, hogy autentikus élményekben lesz részed! :)

Kövess minket kedvenc közösségi oldaladon!

Archívum

Budavár Tours

Utazni akarok!